OKULUMUZ KÜTÜPHANESİ KULLANIMA AÇILMIŞTIR.

28.12.2021 483

kulumuzda, "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında okulumuza kazandırılan, atıl durumda bulunan sıra ve masalarIn dönüştürülmesi ile yapılan "Sıra'dan Kütüphane" miz öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır. Kütüphanemizin yapımında emeği geçen, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne,  Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, dönüşüm işlemini gerçekleştiren Emekli Öğretmen Yaşar TEMUR ve ekibine, kütüphanemizin duvarlarını süsleyen panoları hazırlayan Çamlıdere Halk Eğitim Merkezi yönetici, öğretmen ve usta öğreticilerine, kitap destek ayaklarını üreten Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi yönetici ve öğretmenlerine; kitap temin etmede destek veren Türk Edebiyatı Öğretmenimiz Mehmet KARASLAN'a ve okulumuza İstanbul Sultanbeyli Belediyesi kütüphanesi tarafından çok sayıda kitap bağışı yapılmasına vesile olan Türk Edebiyatı Öğretmenimiz Kezban AKSU'ya, İstanbul/Sultanbeyli Belediyesi'ne, şahsi çabalarıyla okulumuza kitap bağışı yapan/yapılmasını sağlayan Selma KAYA'ya, okulumuza kitap bağışı yapan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

KÜTÜPHANEMİZİN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİNE VE KENDİLERİNE YENİ UFUKLAR AÇMASINI, HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ...

Kütüphaneden Ödünç Kitap Almak İçin:

1.Kütüphane üye kartı doldurulur.

2.Kütüphane görevli öğrencisi tarafından üye kayıt defterine kayıt yapılır.

3.Ödünç alınmak istenen kitap ödünç kitap verme defterine işlenir.

4.Kitap, ödünç alan kişiye teslim edilir.

5. Ödünç alma süresi 7 gündür. Bu süre 1 defaya mahsus, görevliye bilgi verilerek 7 gün daha uzatılabilir.

28-12-202128-12-202128-12-202128-12-202128-12-202128-12-202128-12-2021